dissabte, 27 de novembre del 2010

QUÈ ÉS RSS?

És una forma molt senzilla perquè puguis rebre informació actualitzada sobre les teves pàgines web preferides. Per rebre les notícies RSS la pàgina ha de tenir disponible el servei RSS i hauràs de disposar d’un lector RSS.

Gràcies al RSS, no hauràs de visitar cadascuna de les pàgines web que t'interessen per veure si s'han afegit o no algun article que et pugui interessar. Aquestes pàgines t'informaran a tu. Estaràs automàticament informat sobre totes les novetats que s'han produït en totes les pàgines web que has donat d'alta.

L'RSS facilita la gestió i publicació d'informació i notícia webs. És una forma estandarditzada de distribució de la informació de les pàgines web als lectors de les pàgines. Aquesta informació es distribueix a través de les fonts RSS o Canals RSS.

A més, el RSS ofereix al lector un important estalvi en temps en la lectura d'informació i notícies, ja que només amb obrir el escriptori, l'usuari podrà veure quines són les últimes actualitzacions i notícies que han publicat les diferents pàgines web a les quals està subscrit.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada